Links

 

Dierenhulp Cadiz  www.dierenhulpcadiz.nl . Een gedeelte van de opbrengst van mijn werk gaat naar deze stichting. 
Via de stichting Cadiz kunt u ook het zeer practische boekje Spaanse honden in Nederland bestellen, geschreven door Eline Adriaans. Er komen jaarlijks vanuit de hondenhel in Zuid-Europa vele honden naar Nederland. Deze honden worden vaak bemiddeld door stichtingen, die zich inzetten voor dierenwelzijn. Maar waar moet je nou op letten? Er is zoveel aanbod, er zijn zoveel stichtingen dat het lastig kan zijn een verstandige keuze te maken. Dit boekje is een handleiding voor de adoptie van een Spaanse hond. Er wordt ruim aandacht besteed aan de keuze van een hond, de keuze van een stichting, aanpassingsproblemen en natuurlijk de gezondheid. Tevens kunt u ervaringen lezen van andere hondenbezitters. Kortom, een compleet boekje over Spaanse honden in Nederland.
U kunt het boekje bestellen via info@dierenhulpcadiz.nl

Honden Forum     www.hondenforum.nl Groot Nederlands hondenforum. Hier vindt u veel informatie over gedrag, opvoeding en andere zaken betreffende honden.

Dierenhulp  www.sosstrays.be   Hiervoor heb ik een boekje geillustreerd " Pukkie het zwerfhondje" te koop via de stichting ten bate van de honden. 

Een mooie halsband voor uw hond laten maken: www.halsbanden.com 
gemaakt door May Schabelreiter. Ook het geld wat zij hiermee verdient is weer voor de dieren.
 http://www.everyoneweb.com/miekevanerp/   hondenkunst. Zij zet zich in de galgo's in Spanje.